Ella-mummon blogi

prelax

Voit kutsua minua Ellaksi.

Olen pääkaupungissa yksinasuva mummo, vaikka itseäni nuorena pidänkin, mutta tyttäreni saatua lapsen puolitoista vuotta sitten, on talo täyttynyt korteista ja muusta tilpehööristä joissa kaikissa lukee mummo, joten on nyt mummoksi ollut ryhtyminen. En silti aio tehdä hilloa. Hilloa saa kaupasta, ja marjat maistuvat tuoreena paremmilta. Pakastimiakin on keksitty.

Mielenkiinnon kohteitani ovat punaviini, elokuvat ja matkailu. Ja mummous tietysti. Poplari on hankittu ja häpeäkseni olen jo pitkään omistanut sellaisen pyörillä varustetun kauppakorin jota hinataan perässä. Sentään se ei ole ruudullinen. Käytännöllinen se on.

Nyt kun mummous on läsnä, on nuoruuden hulisvilikaudesta vihdoin ollut pakko luopua, ja ajatella tulevaisuutta. Jos aion jatkossakin juoda punaviiniä ja mahdollisesti matkustaa jonnekin  – nykyelokuvat ovat niin tylsiä että mieluummin katson DVD:ltä, niin pitää taloudestaan pitää jonkinlaista rotia. Ajattelinkin nyt aikani kuluksi miettiä talousasioita ja laittaa niitä ylös, jotta vanha ihminen ei vallan unohda mitä on tullut ajatelleeksi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s