Kompuran korjaushommia

Minulla on jotain häikkää kompurassani, ja ajattelin tulla kyselemään täältä, että olisiko mitään korjausvinkkejä antaa.

Luulen, että kompuran varoventtiilin jotenkin tukossa tai epäkunnossa, sillä kun sammutan sen, ilma ei tule ulos varoventtiilistä, vaan se purkautuu pois laitteesta muita teitä. Kaikista aukoista ja väleistä joita kompressorissa nyt sattuukaan olemaan. Onko kenelläkään muulla samaa ongelmaa?
kompressori
Mietin, että voisiko ongelma olla kompuran paineensäätimessä?! Pitäisi ehkä tilata uusi säädin sekä samalla varoventtiili, niin pääsisi kokeilemaan josko jommankumman osan vaihto auttaisi asiaa. Joku myös vinkkasi, että jos säätää painekytkimien katkaisua pienemmäksi, siitä saattaisi olla apua.

Jos ei muu auta, saattaa olla, että sitä joutuu tilamaan kokonaan uuden kompressorin netistä tai hakemaan kaupasta. Minulla on vaan vähän pitkä matka noihin rautakauppoihin, joten netistä tilaaminen sujuu kätevästi. Mitä suosituksia teillä on antaa sitten, jos menee kokonaan uuden kompuran hommaamiseksi?! Olisi mukava saada muutamia suosituksia, niin ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Jos vielä löytyisi kompressori tarjous, niin olisi lähes täydellistä. Vinkatkaa siis jos satutte näkemään hyvä kompressoreja tarjouksessa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s